Slapen
In de weekenden slapen de kinderen in de blokhut, in de zomer slapen ze in legertenten. Het is voor de kinderen een onvergetelijke ervaring. Schrijf uw kind nu in!
slapen in een legertent, slapen in een blokhut, slapen op kamp, kinderen slapen op kamp, nachten op het kamp, nachtbewaking op het kamp, slaapplekken Polvo
15586
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15586,bridge-core-3.2.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive

Slapen

Het kampterrein van Polvokamp is midden in het bos van Riethoven. Op een zomerkamp slaap je in groepjes jongens of meisjes van ongeveer dezelfde leeftijd in een echte legertent. Tijdens de weekenden is het vaak wat kouder en slaap je lekker met alle jongens of alle meiden in stapelbedden in een grote zaal in onze blokhut.

In zowel de tenten als in de slaapzalen is er ’s nachts leiding aanwezig voor de veiligheid van onze kinderen. Wie kan er ook niet wachten om gezellig met vrienden in een tent of slaapzaal te liggen? 

Zin gekregen om ook een week lekker je ouders thuis te laten?
Vraag dan nu of ze je willen inschrijven voor het volgende kamp!