Slapen
In de weekenden slapen de kinderen in de blokhut, in de zomer slapen ze in legertenten. Het is voor de kinderen een onvergetelijke ervaring. Schrijf uw kind nu in!
slapen in een legertent, slapen in een blokhut, slapen op kamp, kinderen slapen op kamp, nachten op het kamp, nachtbewaking op het kamp, slaapplekken Polvo
15586
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15586,bridge-core-3.1.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Slapen

Midden in de bossen in Riethoven staat de Polvo blokhut. Tijdens de weekenden slaap je  in stapelbedden in deze blokhut. Lekker met z’n allen in een grote zaal.

Tijdens  de zomerkampen worden er echte legertenten op het terrein gezet. Je slaapt daar dan met je vrienden van je nachtgroep. Jongens bij de jongens, meiden bij de meiden. Allemaal ongeveer van dezelfde leeftijd. Bij de jongste kinderen slaapt leiding, bij de oudste soms ook niet. Maar er is altijd een nachtwaker op het terrein.

Kamp is vakantie, dus wie weet mag je wel opblijven en drink je nog een glas chocomel bij het kampvuur of de openhaard voor je gaat slapen. Je moet wel altijd je eigen slaapspullen meenemen en op zomerkamp ook een luchtbed!

Vergeet je je knuffel en zaklamp niet?!

Zin gekregen om ook een week lekker je ouders thuis te laten?
Vraag dan nu of ze je willen inschrijven voor het volgende kamp!