Wat doen we?
Elk jaar organiseren we kampeerweken en -weekenden op ons terrein in Riethoven. Alles om het uw kind naar de zin te maken!
Organisatie Polvo kamp, organisatie kampeerkamp, activiteiten Polvo kamp
15541
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15541,bridge-core-3.2.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive

Wat doen we?

Gedurende het jaar worden er één winterweekend, één voorjaarsweekend, twee zomerkampen en één herfstweekend georganiseerd. Al deze kampen vinden plaats op ons prachtige kampterrein tussen Riethoven en Dommelen. Ieder kamp wordt geleid door meer dan voldoende bevlogen vrijwilligers en ieder kamp wordt er opnieuw een Sport & Spelprogramma in elkaar gezet.  

Het Sport & Spelprogramma is dan ook heel divers. Toch zijn er altijd een paar spellen of activiteiten die goed in de smaak vallen. Wat denk je van levend Stratego, het dierengeluidenspel of het hoofd van Medusa? Naast deze spannende spellen is er ook meer dan voldoende aandacht voor de inwendige mens. Ieder kamp zijn er een paar vrijwilligers verantwoordelijk voor de keuken. Zij zorgen voor de maaltijden, de gezonde tussendoortjes en ook voor de welverdiende snoepjes of snacks. Uiteraard wordt er ten alle tijden rekening gehouden met allergieën en/of dieetwensen.  

En als het dan tijd is om te gaan slapen… Gedurende zomerkampen slapen de kinderen met leeftijdsgenoten van hetzelfde geslacht in grote legertenten op ons prachtige kampterrein. Iedere tent wordt daarbij vergezeld door een van onze stafleden. Zo willen wij ook ’s nachts de veiligheid van onze kinderen te waarborgen. Tijdens een weekend slapen de jongens en de meiden apart in stapelbedden in onze warme blokhut 

Activiteiten die tijdens de Polvokampen georganiseerd worden:

Slapen in legertenten

Kampvuur

Vlottentocht

Wurgslang demonstratie

Bosspelletjes in het donker en overdag

Dropping

Knutselen

BMX fietsen

Watergevechten

Zwembad

Disco

Sportwedstrijden