Wat we doen
Elk jaar organiseren we kampeerweken en -weekenden op ons terrein in Riethoven. Alles om het uw kind naar de zin te maken!
Organisatie Polvo kamp, organisatie kampeerkamp, activiteiten Polvo kamp
15541
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15541,bridge-core-3.1.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Wat we doen

Elk jaar organiseren we twee zomerkampen, een herfstweekend, winterweekend en voorjaarsweekend op ons terrein in Riethoven. Deze all-inclusive vakanties worden geleid door bevlogen vrijwilligers die er alles aan doen om het uw kind naar de zin te maken. De activiteiten zijn heel divers maar hebben allemaal met elkaar gemeen dat er samengewerkt wordt, er ruimte is voor ieders talent en dat kinderen hun grenzen verleggen.

Wat denkt u van een vlottentocht over de rivier de Dommel, klimmen en klauteren in het bos, spelletjes zoals Levend Stratego, het Dierengeluidenspel en Hoofd van Medusa?

Na al dat gespeel is er natuurlijk ook tijd voor ontspanning en lekker eten. De ervaren keukenstaf bereid elke dag een verse maaltijd. Samen eten met je eigen groep aan tafel, en het eten lijkt altijd extra lekker te smaken door de boslucht. Natuurlijk wordt er met allergie├źn/ dieetwensen rekening gehouden.

Na een drukke dag en avond is het dan tijd om te gaan slapen. In de zomer slapen de kinderen in grote legertenten op het terrein. Tijdens de weekenden in de nostalgische blokhut in stapelbedden. Natuurlijk ingedeeld op leeftijd en geslacht.

Activiteiten die tijdens de Polvokampen georganiseerd worden:

Slapen in legertenten

Kampvuur

Vlottentocht

Wurgslang demonstratie

Bosspelletjes in het donker en overdag

Dropping

Knutselen

BMX fietsen

Watergevechten

Zwembad

Disco

Sportwedstrijden