Vrijwilligers
Polvo heeft altijd plaats voor groepsleiders, sport- en spelbegeleiders en keukenstaf. Wil jij de kinderen de week van hun leven geven? Meld je dan nu aan als vrijwilliger!
Vrijwilligerswerk, vrijwilliger bij Polvo, groepsleiders Polvo, sport begeleiders Polvo, spel begeleiders Polvo, kok Polvo, begeleider Polvo, student Polvo
15628
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15628,bridge-core-3.2.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive

Polvokamp is op zoek naar jou!

Zo fit als een hoentje, zo sterk als een os, zo gek als een deur, zo flexibel als elastiek, zo creatief als een kunstenaar, onvermoeibaar en niet snel gek te krijgen!

Als vrijwilliger kun je bij Polvokamp een aantal functies bekleden waarvoor je niet per se ervaring hoeft te hebben. Dat is natuurlijk wel mooi meegenomen 😉

Jij begeleidt de kinderen bij de spelletjes, de dagelijkse gang van zaken op het terrein en in het contact onderling. Een uitdaging om kinderen tussen de 7 en 12 de week van hun leven te geven!

Naast alle leuke activiteiten merken wij dat het niet alleen een week is waar kinderen ontspannen, maar ook een week is waar ze ontzettend veel leren. Door de individuele aandacht voor het kind maar ook voor de groep en de groepsprocessen, zien we dat kinderen zelfstandiger, socialer en hulpvaardiger worden. Jouw rol als voorbeeld en tijdelijke ‘opvoeder’ moet je niet onderschatten. Kinderen kijken tegen je op en doen je na. Ben jij daar klaar voor? Dan zijn we op zoek naar jou.

Zonder jou, geen kamp!

Als groepsleider ben je samen met een collega een week of weekend verantwoordelijk voor een groep kinderen. Van ontbijt tot naar bed gaan en van aanmoedigen bij spelletjes tot kinderruzies sussen, jij draait er je hand niet voor om. Je bent vader, moeder, juf, meester, grote broer of zus en vriend in 1. Natuurlijk kun je altijd terugvallen op de andere ervaren leiders en op de eindverantwoordelijke kampleiding.

Als sport & spel leider bereid je het hele week of weekendprogramma voor. Alle activiteiten worden door jou uitgezet, uitgelegd en begeleid. Je bent de producer en presentator van het kamp. Het creatieve brein. Zorg voor een flexibele instelling, want elke dag kan voor verrassingen zorgen!

Als keukenstaf ben jij degene die de zoete broodjes bakt. Jij verwent de kinderen en leiding met gezonde, lekkere en verse maaltijden en tussendoortjes. Het vergt wat planning om zo’n grote groep monden te vullen, maar het spreekwoord is niet voor niets ‘liefde gaat door de maag’.  Op Polvokamp heb je een professionele keuken tot je beschikking.

We vinden het leuk om je te leren kennen.
Student? Wie weet is een van de functies ook geschikt voor studiepunten! Check dit bij je opleiding.

Stuur ons een berichtje en we nemen contact met je op. Je kunt altijd een kijkje komen nemen op een van de kampen.

inschrijven.kidskampen@polvo.nl

Als vrijwilliger op een kamp wordt je lid van de vereniging Polvo Kidskamp. Mocht je interesse hebben in het huishoudelijk reglement en de statuten dan kunnen deze opgevraagd worden bij de secretaris.

Wist je dat?

Er meer dan vier functies te bekleden zijn op kamp?

Sommige leiders vroeger zelf als kind meegingen?

Alle functies een 'duo-baan' zijn?

Je altijd gekoppeld bent aan een ervaren (groeps)leider

Je minstens 16 jaar moet zijn om als hulpleiding mee te mogen?

Er al heuse Polvo-huwelijken en zelfs babys zijn?