Wie zijn wij?
Geheel belangeloos zetten ervaren vrijwilligers zich elk jaar in om de kinderen een fantastische onbezorgde week of super weekend te bezorgen.
Organisatie Polvokamp, bestuur Polvokamp, team Polvokamp
15543
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15543,bridge-core-3.1.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.4.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Wie zijn wij?

Polvokamp is een betrouwbare stichting waar u met een gerust hart uw kind voor een klein bedrag op een leuk, leerzaam en veilig all-inclusive kamp kunt sturen.
10

Maximaal 10 kinderen per groep

100%

100% betrokken vrijwilligers

55

Maximaal 55 kinderen op zomerkamp

Polvokamp is in 1955 opgericht vanuit een samenwerking tussen de politie en de voortrekkers. Vandaar de naam Polvo. Inmiddels zijn er meer dan 10.000 kinderen met ons mee op kamp geweest en zijn onze vrijwilligers in het bezit van een karrevracht aan ervaring. Jaarlijks sluiten er bij ons weer nieuwe vrijwilligers aan die door een nauwe samenwerking met een van onze ervaren vrijwilligers snel weten hoe het reilt en zeilt op Polvokamp. Uiteraard is iedere vrijwilliger in het bezit van een VOG.

Onze vrijwilligers zetten zich allen geheel belangeloos in om onze kampen zo vlekkeloos mogelijk te draaien. Door de inzet van deze vrijwilligers en door ons eigen kampterrein kunnen we de kosten laag houden. We willen dan ook dat Polvokamp voor ieder kind mogelijk is. Ons motto is dan ook: 

Ieder kind kan op kamp!

Maar, Polvokamp draait niet alleen om de leuke activiteiten en om ontspanning: kinderen leren er ook ontzettend veel. Een week lang continue omringd zijn door leeftijdsgenoten vraagt om sociale vaardigheden en vele kinderen zien we dan ook ontzettend groeien gedurende zo’n week. Vele kinderen worden socialer, zelfstandiger en hulpvaardig. Als er dan aan het eind van een kamp ook nog eens een spel wordt gewonnen, dan kan het geluk niet op.  

Het Bestuur

Koen Scheepers

Nanieke Kulik

Bart Scheepers

Algemeen bestuurslid. Verantwoordelijk voor Sport & Spel. Uit een echte Polvofamilie. Een ster in de keuken, duidelijk naar de kinderen. Zelf groot kind.

Inge Pijl

Vertrouwenspersoon. Van Polvokindje naar Polvomoeder. Sociaal en creatief. 2 Zoons.

Luciano Lorello

Wist u dat?

Polvokamp is opgericht in 1955?

Er meer dan 10.000 kinderen zijn meegegaan sinds de oprichting?

Het eerst een jongenskamp was?

Later ook meisjes hun eigen kampen hadden?

Sinds 1978 de groepen gemengd zijn?

Er al heuse Polvo-huwelijken en zelfs babys zijn?